Upozorenje Connect Marketplace koristi kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Kao marketplace platforma neke od informacija su dostupne i našim prodavateljima koji su registrirani u našem sustavu. Ukoliko želite dalje nastaviti koristiti naš sustav molimo vas da to potvrdite ovdje.

PRIHVAĆAM SVE KOLAČIĆE

Potraži distributere / servisere
Apolarium
mi volimo dobar projekt, veliki odmor, puno kave, šetnju, inspiraciju i dizajn
Domus Sesvete d.o.o.
U prodajnom asortimanu nudimo radnu odjeću i obuću, pribor za zaštitu na radu, ručni alat, električni alat, svrdla, fuge, premaze, ljepila, silikone, vijčanu robu, itd. Iz uvoznog programa izdvajamo uređaje za prešanje otpada, kante i kontejnere za otpad, alate za rezanje i obradu keramičkih pločica, plastične košare i kolica za kupovinu, blagajničke pultove te gastro opremu. Na polju uslužnih djelatnosti bavimo se servisom i održavanjem uređaja za prešanje otpada, gastro opreme, blagajničkih pultova, portomata te kolica i košara za kupovinu. Također obavljamo i poslove tekućeg održavanja objekata gdje kao referencu navodimo dugogodišnju suradnju s trgovačkim lancem Kaufland Hrvatska.
Eurovilla d.o.o.
Eurovilla agencija za nekretnine Zagreb, osnovana je 2002. godine, a do danas se razvila u jednu od vodećih agencija na tržištu. Bavi se prodajom i iznajmljivanjem privatnih i poslovnih objekata, s naglaskom na ekskluzivne nekretnine u Zagrebu. Potpuno predani pružanju najbolje usluge svojim klijentima, Eurovillini agenti pomoći će Vam da pronađete nekretnine svojih snova ili ih uspješno prodate. Naša široka baza kupaca i prodavatelja osigurava kratke rokove realizacije, a pažljiv izbor i provjera svih nekretnina garantira sigurnost i zadovoljstvo naših klijenata. Ako ste se našli u situaciji da prodajete, kupujete, iznajmljujete ili unajmljujete nekretninu i zbunjeni ste mnogim opcijama na tržištu, zakonskim odredbama, oglasnicima i papirologijom – našli ste se na pravom mjestu! Eurovilla je tu za Vas: da Vam uštedi vrijeme, osigura pravnu i administrativnu podršku te uz profesionalni i prijateljski savjet pomogne realizirati Vaš san.
IRON d.o.o.
Usmjereni smo kvalitetnoj i pouzdanoj izvedbi svih vrsta građevinskih radova. Fokus nam je na kvaliteti i brzini izvedbe. Raspolažemo kvalitetnom mehanizacijom i educiranim iskusnim majstorima koji su okosnica naše kvalitete. Angažirajte nas s povjerenjem i neka djela govore za nas više od riječi.